Povesti frumoase

marturii ale clientilor nostri frumosi


marturii ale clientilor nostri frumosi

Bun venit in lumea prietenilor nostri. Au ales TreeHouse si au petrecut momente speciale aici. Le multumim pentru ca ne-au ales, pentru aceste fotografii si pentru ca ne-au deschis o ferestra spre viata lor. 

Iubire, dragoste parinteasca, prietenii si amicitii, exuberanta si distractie, sunt sentimente, emotii si trairi pe care le regasim cu bucurie  in evenimentele noastre.

Ne-am fi dorit sa nu se termine:) Atat de frumoasa a fost nunta noastra, iar acest lucru s-a datorat in mare parte si locatiei deosebite si echipei care se ocupa de ea. 

Tree House Lagoon a fost locul perfect pentru noi. Am visat o nunta in aer liber, insa ploaia nu a fost de acord, asa ca am mutat petrecerea inauntru, unde decorurile de pe tavan si peretele de luminite te trimit cu gandul la o padure de licurici. Totusi, pentru ca ploaia luase o scurta pauza si echipa Tree House s-a organizat impecabil, ceremoniile s-au desfasurat in zona special amenajata la marginea padurii, asa cum ne doream. 

Multumim intregii echipe Tree House, care a raspuns extrem de promt tuturor solicitarilor noastre, dar mai ales Ioanei, care a fost alaturi de noi din momentul in care am spus “DA” acestei locatii si ne-a ajutat sa gasim cele mai bune solutii. O echipa de profesionisti, care pun suflet in ceea ce fac si asta se vede in evenimentele care se desfasoara acolo. 

Multumim  pentru tot si abia asteptam urmatorul eveniment la Tree House:)

Cu drag, 
Andreea si Vladimir, TreeHouse Lagoon, 8 iulie 2018


Am ajuns la Treehouse Forest cautand o sala de nunta fara falduri pe tavan, scaune ingropate in stofa si lumina rece artificiala, asa cum pareau sa fie toate pe care le vedeam. Am vizitat locatia pentru c-am vazut incaperea plina de lemn, de alb, de bun gust si de lumina naturala si am ales-o din prima pentru ca am primit bonus si o padure :)
Totul a iesit fix cum ne doream sa iasa- 50% datorita minunatei locatii care a fost laudata constant de noi si de invitati, 50% datorita echipei, in frunte cu Ioana, care a avut grija sa nu ne ingrijoram noi de nimic.
De cum am discutat cu Ioana prima data, am simtit ca lucrurile vor merge snur si ca nu o sa avem motiv de stres- lucru care a fost in topul prioritatilor noastre, pentru ca am vrut sa ne bucuram de moment cel putin la fel de mult cum au facut-o cei care au venit la nunta.
Datorita profesionismului celor de la Treehouse, asa s-a si intamplat.
Dac-am mai face nunta o data, am face-o tot aici, exact asa. (pana si vremea a fost cuminte, am avut 20 de grade la mijlocul lui octombrie,
am inteles ca legenda spune ca asa se intampla la TreeHouse pana si in octombrie :)
Miruna si Mihai, TreeHouse Forest, 14 octombrie 2018Marturiile clientilor


vezi mai multe