Locatii pentru nunti memorabile

locatii de nunta in aer liber, in naturaVa propunem trei locatii de nunta in aer liber pentru nunti memorabile in mijlocul naturii aflate in apropiere de Bucuresti!
Nunta voastra in aer liber, la TreeHouse in natura!
Visati la o nunta in aer liber, o nunta nonconformista, o nunta in natura unde ai libertate deplina?
Locatiile TreeHouse sunt alegerea potrivita!

TreeHouse Garden, este o gradina superba unde vegetatia exuberanta contureaza toate spatiile pentru cea mai frumoasa poveste, povestea voastra! 
Spatiul destinat ceremoniei in aer liber, este senzational atat pe timpul zilei dar si noaptea, moment in care luminitele calde care stau agatate de coroana nucului bogat se aprind si asculta entuziasmate povestile invitatilor care se bucura de aerul curat si stau la sueta in zona lounge, savurand un cocktail sau o limonada.

TreeHouse Forest, este o locatie intima si eleganta, in cadrul careia natura aduce bucurie si cele mai frumoase emotii!
O atmosfera de poveste, o locatie in aer liber, amplasata la liziera padurii, unde simti intr-adevar aerul curat si poti asculta ciripitul pasarelelor!
O ceremonie in aer liber, o ceremonie in padure, un colt special pentru momente de neuitat!

TreeHouse Lagoon, o locatie superba pentru o nunta in natura, o locatie pentru o nunta la piscina in aer liber, langa padure!
O intindere verde cat vezi cu ochii, o piscina mare doar pentru voi, pentru mult asteptatul pool party, un club house frumos decorat cu licurici si forme abstracte din licheni naturali, teii falnici care se apleaca sa va primeasca la liziera padurii, unde va asteapta un setup pentru cea mai frumoasa ceremonie in aer liber si o zona de relaxare pentru invitatii vostrii, totul la TreeHouse Lagoon, o locatie de poveste pentru o nunta memorabila in aer liber!


Marturiile clientilor


vezi mai multe